پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

دام مرگبار خریدار قلابی خودرو | قتل بخاطر ماشین!

  • کد خبر: ۱۱۷۸۴۳
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
دام مرگبار خریدار قلابی خودرو | قتل بخاطر ماشین!
سارق جنایتکار بعد از شناسایی فروشنده سانتافه در یکی از سایت‌های خرید و فروش کالا او را به محلی خلوت کشاند و پس از به قتل رساندن وی، خودرو را سرقت کرد. با دستگیری این مرد جوان، راز جنایت دیگری که او یک سال قبل‌تر رقم زده بود، فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش زن جوانی با پلیس یکی از شهرهای استان خوزستان تماس گرفت و خبر از ناپدید شدن مرموز شوهرش داد. او می‌گفت که شوهرش قصد فروش خودروی سانتافه خود را داشته و آخرین بار نیز برای دیدن خریدار از خانه خارج شده و دیگر برنگشته است. ماجرا از همان لحظه نخست برای پلیس مشکوک بود چرا که احتمال داشت فروشنده سانتافه در دام خریداری گرفتار شده باشد که نقشه سرقت خودروی او را داشته است.

از سوی دیگر معلوم شد که مرد ناپدید شده یک روز بعد برای همسرش پیامی ارسال کرده و از او خواسته که نگران وی نباشد و حالش خوب است و پس از آن موبایلش خاموش شده است. ماموران در همان بررسی‌های اولیه متوجه شدند مرد ناپدیدشده برای فروش خودرو خود اقدام به درج آگهی در یکی از سایت‌های خرید و فروش کالا کرده و خریدار از طریق همین آگهی او را شناسایی کرده است. در این شرایط مشخصات خودرو سانتافه به تمامی گشت‌های پلیس اعلام و دستور توقیف آن صادر شد تا اینکه یکشنبه گذشته اتفاقی رخ داد که راز ناپدید شدن مالک سانتافه را فاش کرد.

جنایت هولناک 
درحالی‌که تحقیقات شبانه‌روزی کارآگاهان زیرنظر سرهنگ سهراب حسین‌نژاد، رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان برای یافتن ردی از مرد ناپدیدشده ادامه داشت، روز یکشنبه به آنها خبر رسید که خودرو سانتافه در حوالی اندیمشک از سوی پلیس راهور توقیف شده است.

ماجرا از این قرار بود که آن روز مأموران پلیس راهور با دیدن خودرو مورد نظر، از راننده درخواست مدارک کرده بودند، اما او اقدام به درگیری با مأموران کرده و پیش از اینکه موفق به فرار شود از سوی آنها دستگیر شده است. با این اطلاعات، تیمی از کارآگاهان راهی آنجا شدند و با دستگیری راننده ۲۵ ساله سانتافه، در بازرسی داخل خودرو ۲ عدد پوکه سلاح کمری کشف کردند که نشان می‌داد مالک خودرو احتمالا به قتل رسیده است.

راننده دستگیرشده تحت بازجویی قرار گرفت و با توجه به سرنخ‌ها و شواهد محکمی که پلیس علیه او به‌دست آورده بود به قتل هولناک مالک خودرو اعتراف کرد و گفت: قصد سرقت یک ماشین مدل‌بالا را داشتم و در یکی از سایت‌ها در حال جست‌وجو بودم که چشمم به آگهی فروش سانتافه افتاد. با صاحب ماشین تماس گرفتم و خودم را خریدار جا زدم و با او مقابل یک نمایشگاه اتومبیل قرار گذاشتم. وقتی رسید، به بهانه تست کردن ماشین، پشت فرمان نشستم و به سمت بیابان‌های خلوت پشت نمایشگاه حرکت کردم و وقتی به محل مورد نظر رسیدم، توقف کردم. سلاحی را که از قبل تهیه کرده بودم بیرون کشیدم و با شلیک ۲ گلوله، صاحب ماشین را به قتل رساندم و برای اینکه جسدش پیدا نشود، آن را آتش زدم. پس از آن سوار ماشین شده، راهی تهران شدم و در تهران با گوشی مقتول برای همسرش پیامی فرستادم که او را گمراه کنم و بعد به سمت خوزستان حرکت کردم، اما حوالی اندیمشک، پلیس مرا دستگیر کرد.

اعتراف به جنایتی دیگر 
وقتی مأموران در حال تحقیق درباره قاتل ۲۵ ساله بودند، متوجه نکته مهمی شدند. یک سال قبل این مرد به‌عنوان مظنون در قتل یکی از دوستان صمیمی‌اش از سوی پلیس دستگیر شده بود، اما پس از بررسی‌های گسترده از آنجا که هیچ مدرکی علیه وی نبود، آزاد شده بود؛ بنابراین مأموران درباره این جنایت نیز از او تحقیق کردند تا اینکه وی به قتل دوست صمیمی‌اش در سال ۱۴۰۰ اعتراف کرد.

او گفت: دوستم قصد فروش ماشین پرشیای خود را داشت و به او گفتم که قصد خرید ماشینش را دارم. برای همین به دفترخانه رفتیم و همه کارهای مربوط به معامله ماشین را انجام دادیم، اما برای اینکه پولش را سرقت کنم، وی را به محلی خلوت کشاندم و با ضربات چاقو به قتل رساندم.

سرهنگ حجت‌الله سفیدپوست، جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به اعتراف متهم به ۲ جنایت گفت: متأسفانه دلیل بروز بسیاری از جرایم اعتماد بی‌جای افراد هنگام انجام معامله است. مردم هنگام انجام معامله از طریق سایت‌های اینترنتی باید به‌خاطر داشته باشند که نمی‌توان به راحتی به افراد اعتماد کرد و بهتر است در زمان معامله، مخصوصا معاملات ارزشمندی مثل خودرو تنها نباشند و این معاملات را از طریق مراجع رسمی انجام دهند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->